Trollerikurs

Alla önskar sig någon gång att de kunde trolla! Att lura brallorna av sin kompis eller arbetskamrat med en kortlek, en tändsticksask eller några gummiband. Arkadia erbjuder trollerikurser några gånger om året för såväl barn som vuxna. Nästa planerade tillfälle är som julklapp inför julen 2018.

En snygg avgränsare

Låt ditt barn hoppa på det unika tillfället att gå en intensivkurs med Arkadia som under tre roliga timmar lär ut bra och kluriga trolleritrick i olika svårighetsgrader. Några kommer de att kunna utföra på en gång och andra kräver träning i några dagar. Allt förklaras tydligt och pedagogiska av Arkadia som har stor vana vid att undervisa och lära ut. En del av tricken kommer att kräva specialutrustning – något som ingår i anmälningsavgiften. Kursen inkluderar också enklare fika i form av mackor, saft/kaffe och en kaka.

För att varje kursdeltagare ska ha möjlighet att lära sig är kurserna begränsade till åtta stycken/omgång. I nuläget finns kurser för åldrarna 7-10, 11-14 och vuxengrupper.

För barnkurserna i samband med julklappar skickas också ett antagningsbrev i bästa Harry Potter-stil till barnet som ska få gå kursen. (Brevet skickas såklart i ett diskret kuvert så att det inte finns någon risk att någon obehörig ser det innan det är dags.)

Kurstillfällen och kostnad

I nuläget finns inga kurstillfällen planerade.

Kostnaden är 500 kr (inklusive moms) och i priset ingår en enklare fika och utrustning för att kunna utföra de trick vi lär oss.