Magic lamp from the story of Aladdin with Genie appearing in blue smoke concept for wishing, luck and magic

Trollerikurs

Alla önskar sig någon gång att de kunde trolla! Att lura brallorna av sin kompis med en kortlek, en tändsticksask eller några gummiband. Nu har du chansen att ge bort den färdigheten till någon i åldern 8-14! Den perfekta julklappen – att ge bort kunskap istället för ännu en plastleksak.

En snygg avgränsare

Låt ditt barn hoppa på det unika tillfället att gå en intensivkurs med Arkadia som under tre roliga timmar lär ut bra och kluriga trolleritrick i olika svårighetsgrader. Några kommer de att kunna utföra på en gång och andra kräver träning i några dagar. Allt förklaras tydligt och pedagogiska av Arkadia som har stor vana vid att undervisa och lära ut. En del av tricken kommer att kräva specialutrustning – något som ingår i anmälningsavgiften. Kursen inkluderar också enklare fika i form av mackor, saft och en kaka.

För att varje kursdeltagare ska ha möjlighet att lära sig är tillfälle begränsad till max åtta deltagare. Först till kvarn gäller. Kursen riktar sig till barn i åldern 8-14 år.

Arkadias inbjudningsbrev till hans kurs

Att ge bort en kurs kan verka lite konstigt – det finns ju ingen present att överlämna. Frukta ej, tänk dig Harry Potters antagningsbrev till Hogwarts. Ett liknande brev får du hemskickat till dig så att det finns något spännande för den blivande magikern att öppna på julafton. (Brevet skickas såklart i ett diskret kuvert så att det inte finns någon risk att någon obehörig ser det innan det är dags.)

Kurstillfällen och kostnad

I nuläget finns det tre kurser att anmäla sig till. Två är fullbokade och en i Sundsvall har några platser kvar.

Kostnaden är 500 kr (inklusive moms) och i priset ingår en enklare fika och utrustning för att kunna utföra de trick vi lär oss.

Sundsvall

Lördagen den 3:e februari 2018 klockan 12:00-15:00 i Skvaderns Gymnasieskolas Black Box:
Fullbokad

Söndagen den 4:e februari 2018 klockan 12:00-15:00 i Skvaderns Gymnasieskolas Black Box.
Fullbokad.

En snygg avgränsare

Stockholm

Söndagen den 11:e februari 2018 klockan 12:00-15:00 på Svensk Magisk Cirkels bibliotek.
Fullbokad