Om Arkadia & bloggen

Jag heter Anders Sebring och går under artistnamnet Arkadia. Om du känner igen mig beror det troligen på att jag syns frekvent på Barnkanalen i bland annat TV-programmet Mysteria eller från någon av alla de shower jag gör.

Bilder på Arkadias olika shower

Jag är en heltidsartist som funderar på allt från varför ordet lök låter roligare än frukt till hur det kan komma sig att det är svårt att verka som microföretagare i ett land som huvudsakligen byggts utifrån de stora industriernas behov.

En del skulle kanske säga att det alltså kommer att handla om högt och lågt – men det är inte så jag ser det. Mitt jobb handlar om att förstå små bagateller av typen lök, men det handlar lika mycket om att veta vilken momssats som gäller när jag säljer biljetter till en föreställning jag sätter upp.

En snygg avgränsare

I den här bloggen reflekterar jag kring alla de ämnen som rör sig i huvudet på en heltidsmagiker som bor i Sundsvall men verkar över hela landet. Som är en frånskild far med en underbar 10-årig dotter och en fantastik flickvän i Stockholm. Som å ena sidan uppträder som vampyr, som alkemist eller som minglande modern magiker.

Vill du veta mer om mig som artist är såklart min hemsida den som ger dig med information. Jag föreslår att du klickar in dig på arkadia.se och kollar vad jag erbjuder.