+46 (0)73 557 96 68
Kort som stavar Arkadia
Arkadia trollar

Mingeltrolleri är den perfekta isbrytaren till fördrinken. När dina gäster kommer står Arkadia redo med fickorna fulla av små mirakel. Mirakel som får upplevas på riktigt nära håll och ibland i dina egna händer.

Människor som inte känner varandra har plötsligt upplevt något otroligt tillsammans. När Arkadia mingeltrollar är målet att knyta samman så många grupper som möjligt för att på så vis öppna för mängder med möten mellan människor.

Arkadia har anlitats av Casino Cosmpol i Sundsvall med Close Up Trolleri under fyra år. Hans magi utförs regelbundet i Västernorrlands unika restaurang ”Casiopeia” som dessutom är med i ”White Guide”.

Mingelmagi är ett enkelt och billigt sätt att få in underhållning på din tillställning då varken scen, ljud eller ljus behöver ordnas.

YouTube video
Kati Lundgren
Mingeltrolleriet med Arkadia lyfte invigningen av våra nya lokaler från en ”vanlig” tillställning till en succé! Rekommenderas varmt för alla som vill göra sitt event roligare, mer magiskt och extra minnesvärt!
Katti Lundgren
Resebyråchef, Resia AB
Linn
Lyhörd, flexibel och med god fingertoppskänsla! En erfaren och socialt skicklig underhållare som minglade och trollade för gästerna bidrog definitivt till det lyckade eventet.
Linn Madsen
Frosting Kommunikationsbyrå AB
Camilla Ståhl
Arkadia förgyllde vår invigningsfest med irriterande skickligt trolleri och lättsam underhållning, kan varmt rekommenderas!
Camilla Ståhl
Swedbank AB

MINGELMAGI

  • Inga scenkrav då det sker ambulerande bland dina gäster.
  • Byggtid: 15 minuter i enskilt rum.
  • Rivtid: 15 minuter i enskilt rum.

Företag, jubileum och fest

  • 45 minuter och sedan paus på 15. Max tre sådana pass/kväll.
  • Vuxen eller övre tonåren.
  • Kan kombineras med en mindre show om det är en något mindre publik.

ENKELT SOM ARRANGÖR

Mingel sker bland dina gäster, det betyder att du inte behöver tänka på scen, ljud, ljus & tekniker.

EXKLUSIVT

Många har sett trolleri på TV och avfärdar det med att allt är kameratricks. När det sker riktigt nära i dina egna händer är känslan av förundran enorm. Testa själv!

SJÄLVGÅENDE

Med åratal av mingel i ryggen känner Arkadia in när, var och hur han ska mingla i lokalerna. Mingel handlar inte bara om fingerfärdighet – det handlar också om fingertoppskänsla.

10 januari, 2024