+46 (0)73 557 96 68
ARKADIA POSTER MED STORA TÄNDER

LEK
FÄRG
FANTASI

”Arkadia ser rött” är en varierad och fartfylld trolleriföreställning med unikt och spännande innehåll. Publiken kastas mellan gapskratt och inspirerande tankar.

Under föreställningen deltar båda barn, ungdomar och vuxna, ibland uppe på scen, ibland från sina platser i publiken. De interaktiva delarna syftar alltid till att lyfta och förstärka publikens självkänsla.

När Arkadia står på scen garanteras att ingen känner sig osedd eller kränkt. Hans show är gjord att passa alla, oavsett kön, ålder eller bakgrund.

Arkadias familjeföreställning passar utmärkt på festivaler, under julgransplundringen eller på familjedagarna. Det går att spela den på en stor scen, i en mindre lokal eller på gator och torg.

Helena Brusell
Arkadia trollbinder alla oavsett ålder och språk. Varje tillfälle är väl förberett och genomtänkt. En konstnär i ständig förnyelse som gång på gång gör det omöjliga mitt framför våra ögon.
Helena Brusell
VD, Trolska Skogen
Lars Nolander
SCA SKOG gillar Arkadia som den perfekta underhållaren för alla typer av middagar och fester
Lars Nolander
Logistikschef, SCA AB
Madelene Hammar
”Magiskt är ordet! Tusen tack Arkadia för en fantastisk show på vår familjedag. Både barn och vuxna älskade dig! Du gjorde vår dag, vi är helnöjda!”
Madelene Hammar
Kommunikatör, Voith AB
Ronnie Seimersson
Arkadia har levererat magisk underhållning av högsta klass till ett stort antal av våra event. Med humor och entusiasm trollbinder han publik i alla målgrupper, mycket professionellt.
Ronny Seimersson
Bokare, Programbolaget AB
Erica Nyberg, Innovatum Trollhättan
Arkadia levererar underfundig magi som väcker glädje och entusiasm hos åskådaren oavsett ålder!
Erica Nyberg
Projektledare, Innovatum Trollhättan
Christian Elf
Då vi hade familjedag och nyinvigning av våra lokaler hjälpte Arkadia oss att hålla stämningen på topp. Med sin skicklighet trollband han alla våra besökare med spektakulära nummer.
Christian Elf
Telia
YouTube video

ARKADIA SER RÖTT

  • Scenyta: 5×4 meter.
  • Byggtid: 2 timmar.
  • Rivtid: 1 timme.

Familjepublik, festivaler, skolföreställningar.

  • 40 minuter lång.
  • Från 7 år och uppåt.
  • Kan spelas i stort sett överallt där artisten blir sedd och hörd.
  • Artisten kan stå för ljud och ljus för en publik upp till 100 personer.

SKRATTGARANTI

Det är garanterat så att hela publiken kommer att skratta – men inte alltid åt samma saker. ”Ser Rött” är designad med samma tänk som PIXAR skriver sina manus.

ENKEL ATT BOKA

Om du ber om det kan Arkadia rigga och hantera allt som behövs. Ljud, ljus och annan teknik. Det behövs dessutom ingen tekniker under föreställningens gång.

TRYGG PUBLIK

Arkadia plockar upp fyra barn och en vuxen på scen under föreställningens gång. Med tusentals föreställningar i ryggen kan du vara helt säker på att det kommer att vara en underbar upplevelse för samtliga inblandade.

10 januari, 2024