+46 (0)73 557 96 68
Arkadia klädd i svart och rött tittar åt höger
Arkadia är en varietéartist med bred repertoar för familjedagar, företagsfester och festivaler. Magiker, jonglör, utbrytare, komiker, gycklare och hycklare. Allt på en gång – i en skön partyförpackning.

Kanske känner du igen Arkadia från TV eller kanske från de många festivaler han headlinat under åren. Oavsett vilket är chansen stor att dina kunder kommer att bli lyckliga när Arkadia kommer upp på scen. Dessutom är Arkadia Svensk Mästare i ”Scenmagi” och Svensk Mästare i ”Barntrolleri” både 2022 och 2018!

Han föddes i en stad väldigt nära sin familj. Barndomen användes till att drömma om andra världar och plötsligt så var han vuxen. Vid tidig ålder började han leta efter meningen med livet. Den meningen skriver han fortfarande på.

Det är enkelt att skicka iväg ett mail till Arkadia och berätta vad du planerar för arrangemang. Snabba och tydliga svar utlovas.

”Varietéteatern är en skola i spetsfundighet, snillrikhet och cerebral syntes för pajasar, akrobater, tankeläsare, undergörare, imitatörer och parodimakare, för musikaliska trollkonstnärer och excentriska amerikanska clowner, som ur sina gravida byxor plockar fram de mest osannolika föremål och mekanismer.”
— F.T MARINETTI | ”VARIETÉTEATERN” 1913
Arkadia hälsar på ett glatt barn
VÄRDERINGAR
Du kan vara helt säker på att ingen i publiken blir illa behandlad eller känner sig obekväm. Ledorden i samtliga framträdanden är humor, värme och atmosfär. Arkadia är mån om att se alla och att låta människor få vara som de är. Oavsett, ålder, kön eller etnicitet så blir de sedda på ett positivt sätt.
Arkadia som vampyr
VISION
Vår värld är i skriende behov av hopp, skratt och njutning. Det är så lätt att fokusera på eländet som tar upp spaltmeter och all vår uppmärksamhet. Våra liv är för korta för att inte njuta av varje sekund - att suga ur varje uns av glädje.
ruta_14433x296
FLEXIBILITET
Arkadia är känd för sin flexibilitet och vilja att göra ditt arrangemang så bra som möjligt. Det kan handla om allt från att flytta showtider, ändra planeringar eller ta nya utmaningar på volley. Med flerårig erfarenhet vet Arkadia vad som låter sig göras - och därmed vad som troligen blir bäst i den rådande situationen.
Arkadia och ett barn trollar med mynt
TRYGGHET
När du anlitar Arkadia vet du att han kommer att göra allt i sin makt för att genomföra just ditt event efter de bästa av förutsättningar. Det betyder att du inte behöver oroa dig över inställda programpunkter.

SKRYT VÄRT ATT NÄMNA

En av få trollkonstnärer i världen som fått möjligheten att åka till Las Vegas och uppträda för Penn & Teller på Rio Hotell i TV-programmet ”Fool Us”. Detta anses vara en stor ära bland professionella magiker över hela världen. Numret han utförde utvecklades tillsammans med Arkadias bror, som också byggde samtlig rekvisita.  Du kan se klippet nedanför allt det här skrytet.

Under pandemiåren valde Arkadia att delta i Talang på TV4. Han fångade en kula i munnen som avfyrades av David Batra från ett Nerf-gevär. Han tog sig till Semifinal och blev där pepprad av två än större Nerfgevär av hemliga agenter.  Samtidigt balanserade han på ett slakt rep och tog sig ur en tvångströja. Det hela slutade pladask med ett fall  över 500 livsfarliga cocostoppar. Hysteriskt roligt tyckte Arkadia men juryn, har som bekant, ingen humor.

Arkadia har uppträtt i Hollywood på den exklusiva trolleriklubben Magic Castle. På denna klubb har legender inom magin uppträtt i 60 år och att stå på någon av de fyra scenerna står ofta på magikers Bucket List.

Åren 2018 och 2022 ställde Arkadia upp i Svenska Mästerskapen i trolleri. Vid båda tillfällena vann han Grand Prix i Scenmagi och passade också på att bli Svensk Mästare i Barntrolleri. (Där du alltså inte trollar med barn – utan för – barn. ) Eftersom ingen vann Grand Prix 2019 och en pandemi ställde in tävlingarna 2020-2021 innebar det att han var regerande mästare 2018-2022.

Är du sugen på att djupdyka i några av Arkadias höjdpunkter från hans karriär? Följ draken så får du ta del av några episka händelser och en och annan total katastrof.