+46 (0)73 557 96 68
Arkadia är Dåren

MAGI
JONGLERING
BALANSKONSTER

Arkadia är Magikern

LEVANDE HISTORIA

Arkadia gör Bägarspelet

INTERAKTIVT

Arkadias Historiska Eskapader är en av Medeltidssveriges absolut starkaste enmansföreställningar. Publiken får magi, jonglering och spektakulära utbrytningar presenterade med en rapp tunga i en charmig dialog med publiken.

Ditt arrangemang får två föreställningar i olika storlekar som anpassas efter dina förutsättningar. Den största  fyller vilket torg eller äng som helst och varar upp till 50 minuter. Den mindre kan spelas precis var som helst, en äng, ett torg, en vägkorsning eller under ett träd en regnig söndag.

De första magiföreställningarna utfördes på gator och torg runt om i världen och det finns källor som beskriver specifika trick så långt som 2000 år tillbaks i tiden. Arkadia har under många år ägnat sig åt att återskapa dessa nummer och har komponerat en show baserad på de källor som finns bevarade. Trollerikonsterna, estetiken och känslan är historisk – men presentade i ett tempo och en stil som passar en modern publik.

siwsolvang
Vi var kjempefornøyd! Fikk mange og  positive tilbakemeldinger fra publikum. Dere engasjerte og involverte tilhørerne på en fantastisk flott måte – veldig, veldig bra! Håper vi kan invitere dere tilbake til vår neste festival
Siw Solvang
Avdelningschef, Sunnmøre Medeltidsmuseum
Ranveig Nordbryhn
Dere var virkelig med på å gjøre festivalen helt spesiell og må bare si at jeg har fått utrolig mange positive og begeistrede tilbakemeldinger på showet ditt!
Ranveig Nordbryhn
Kurator, Hamar Middelalderfestival
korpwallman
Arkadia fångar och trollbinder publiken så som få andra artister kan. För oss är han bara ett måste att ha med på vår medeltidsmarknad.
Korp Wallman
Projektledare, Söderköpings Gästabud
anna-odjin
Han trollbinder publiken med sin ständigt variabla shower. Med sina magiska fingrar, rappa humor, coola kläder och frisyr får han gamla och unga att glömma tid och rum i en fantastiskt magisk skrattfest.
Odjin & Anna Matiros
Arrangör, Wadköpings Medeltidsmarknad

HISTORISKA ESKAPADER

  • Scenyta: Kan spelas på en stor yta eller en mindre.
  • Byggtid: Görs medan showen drar igång.
  • Rivtid: 10 minuter.

Familjepublik & festivaler

  • 20-45 minuter lång.
  • Passar alla åldrar.
  • Kan spelas i stort sett överallt där artisten blir sedd och hörd.
  • Artisten kan stå för ljud för en publik upp till 200 personer.

ENORM ERFARENHET

Det finns få medeltida arrangemang i Norden som Arkadia inte besökt någon gång. Med över 20 års erfarenhet av att underhålla på historiska evenemang kan du vara helt trygg i Arkadias händer.

SJÄLVGÅENDE

Arkadia kommer till ditt arrangemang i sin turnéhusbil så allt som kan tänkas behövas har han själv ordnat. Du behöver säga tider och platser där du vill ha shower, resten fixar han.

VÄDERTÅLIG

Festivaler sker ofta utomhus, och oavsett väder levererar Arkadia föreställningar på ditt arrangemang. Storm, regn, blixtoväder – you name it – Arkadia har uppträtt i det.

10 januari, 2024