+46 (0)73 557 96 68
Arkadia sprutar rök på en sko

GARV
FÖRUNDRAN
INTERAKTIVITET

Arkadia skjuter en nerfbössa

TRÄFFSÄKER UNDERHÅLLNING

BE OM  EN OFFERT!

Behöver du krydda ditt nästa evenemang? Här har du lösningen! Arkadia erbjuder en genomarbetad och professionell föreställning som kan anpassas i längd och omfattning för att passa dina lokaler och förutsättningar.

Med en blandning av trolleri och stand-up comedy får publiken uppleva en verklighetsflykt som de aldrig kommer att glömma. Ett nummer kan också anpassas efter ett tema som ni arbetar med under en konferens eller motsvarande.

Föreställningen passar utmärkt till kaffet efter middagen. Den går att dela upp i kortare delar om exempelvis 15 minuter.

Lars Nolander
SCA SKOG gillar Arkadia som den perfekta underhållaren för alla typer av middagar och fester
Lars Nolander
Logistikschef, SCA AB
Ronnie Seimersson
Arkadia har levererat magisk underhållning av högsta klass till ett stort antal av våra event. Med humor och entusiasm trollbinder han publik i alla målgrupper, mycket professionellt.
Ronny Seimersson
Bokare, Programbolaget AB
YouTube video

AFTER DINNER SHOW

  • Scenyta 3×2 meter (Gärna bredare och djupare.)
  • Byggtid 5 minuter.
  • Rivtid 1 minut.

Företag, jubileum och fest. Föreställningen fungerar bäst med en relativt nykter publik.

  • 20-40 minuter lång.
  • Vuxen eller övre tonåren.
  • Kan spelas i stort sett överallt där artisten blir sedd och hörd.
  • Artisten kan stå för ljud och ljus för en publik upp till 100 personer.

SKRATTGARANTI

Såklart är det viktigt att en trolleriföreställning skapar förundran, men lika viktigt är att skratta tillsammans. Showen är designad så att förundran och skratt går hand i hand.

ENKEL ATT BOKA

Om du ber om det kan Arkadia rigga och hantera allt som behövs. Ljud, ljus och annan teknik. Det behövs dessutom ingen tekniker under föreställningens gång.

TRYGG PUBLIK

Med tusentals shower i ryggen kan du vara helt säker på att publiken kommer att behandlas professionellt och med värme. Arkadia är alltid mån om att alla ska känna sig delaktiga. Inga lustigheter sker på andras bekostnad – utom kanske på hans egen.

8 januari, 2024