ARKADIA

  • 073-557 96 68
  • info@arkadia.se

Kanske känner du igen Arkadia från TV, eller från skräckvarietéshowerna på Liseberg, eller kanske från de många festivaler han headlinat under åren. Oavsett vilket är chansen stor att dina kunder kommer att bli lyckliga när Arkadia entrar scenen. Dessutom är Arkadia Svensk Mästare i "Scenmagi" och Svensk Mästare i "Barntrolleri" både 2022 och 2018!

 

Arkadia är en varietéartist med bred repertoar för familjedagar, företagsfester och festivaler. Magiker, jonglör, utbrytare, komiker, gycklare och hycklare. Allt på en gång – i en skön partyförpackning.

Han föddes i en stad väldigt nära sin familj. Barndomen användes till att drömma om andra världar och plötsligt var han vuxen. Vid tidig ålder började han leta efter meningen med livet. Den meningen är ännu inte färdigskriven.

 

Under åren har Arkadia blivit semifinalist i Talang 2021, uppträtt i Las Vegas, arbetat som magisk konsult, hedrats med Truxapriset 2020 och är kreatör bakom många unika koncept. Däribland Mysteria och Karneval Macabre.

 

Läs mer av Arkadia på hans blogg!

VÄRDERINGAR

När du anlitar Arkadia kan du vara helt säker på att ingen i publiken blir illa behandlad eller känner sig obekväm. Ledorden i samtliga framträdanden är humor, värme och atmosfär. Arkadia är mån om att se alla och att låta människor få vara som de är. Oavsett, ålder, kön eller etnicitet så blir de sedda på ett positivt sätt.

VISION

Vår värld är i skriende behov av hopp, skratt och njutning. Det är så lätt att fokusera på eländet som tar upp spaltmeter och all vår uppmärksamhet. Våra liv är för korta för att inte njuta av varje sekund - att suga ur varje uns av glädje.

  • Earth without 'art' is just 'Eh'!

FLEXIBILITET

Arkadia är känd för sin flexibilitet och vilja att göra ditt arrangemang så bra som möjligt. Det kan handla om allt från att flytta showtider, ändra planeringar eller ta nya utmaningar på volly. Med flerårig erfarenhet vet Arkadia vad som låter sig göras - och därmed vad som troligen blir bäst i den rådande situationen.

TRYGGHET

När du anlitar Arkadia vet du att han kommer att göra allt i sin makt för att genomföra just ditt event efter de bästa av förutsättningar. Det betyder att du inte behöver oroa dig över inställda programpunkter.

  • Varietéteatern är en skola i spetsfundighet, snillrikhet och cerebral syntes för pajasar, akrobater, tankeläsare, undergörare, imitatörer och parodimakare, för musikaliska trollkonstnärer och excentriska amerikanska clowner, som ur sina gravida byxor plockar fram de mest osannolika föremål och mekanismer."

 

— F.T MARINETTI | "VARIETÉTEATERN" 1913

ARKADIA - MAGIKER OCH MIRAKELMÄSTARE

ARKADIA

MENY

STÄNG