ARKADIA

  • 073-557 96 68
  • info@arkadia.se

SLUMPEN ELLER DEN FRIA VILJAN? / VIRTUELL SHOW

Under våren 2020 var det nytt och spännande med alla digitala möten som över Microsoft Teams, Zoom och Google Hangout. Sedan blev det vardag och då också ganska tråkigt. Internetmöten är onekligen tidseffektiva - men ibland behöver också dessa träffar livas upp.

 

Med stor erfarenhet av att ta del av virtuella möten och shower har Arkadia tagit fram en föreställning specialanpassad just för dessa konferenser. Hans show är till 100% interaktiv där alla deltagare på mer eller mindre omfattande vis deltar i en serie magiska upplevelser. En del upplevelser sker dessutom i dina egna händer!

 

Showen kan utföras över den platform som passar ert möte bäst. Har ni inget själv så kan Arkadia erbjuda mötesrum över Zoom. Om konferensdeltagarna är osäkra på hur platformen fungerar så löser Arkadia också det i ett kort introducerande mail samt en snabb genomgång innan showen börjar.

 

Föreställningen kan framföras i sin helhet, eller så kan Arkadia vara ett återkommande inslag under dagen och dela upp spännande upplevelser. Detta kan med fördel också kombineras med rollen som digital konferencier.

SAMMANFATTNING:

TID: 30-40 MINUTER

PLATS: ZOOM, TEAMS, ETC

LJUS: INGA KRAV

LJUD: DELTAGARE MED KAMERA OCH LJUD

 

 

  • Tusen tack för en mycket uppskattad digital show. Den gjorde vår dag!
  •  
  • ERIK ERIKSSON / REGIONCHEF
  • UNG FÖRETAGSAMHET VÄSTERNORRLAND

 

ARKADIA - MAGIKER OCH MIRAKELMÄSTARE

ARKADIA

MENY

STÄNG