+46 (0)73 557 96 68
Närbild på Draken Sötnos och Arkadia i balgrunden

ÄVENTYR
SPÄNNING
NÄRKONTAKT

Arkadia och draken Sötnos på en klippa med månen som bakgrund

VÅGAR DU HÄLSA?

En drakryttare rider runt på sin skönhet Sötnos. En riktig, stor drake som är mycket nyfiken på kunder på köpcentrat eller vill kolla vad som finns i shoppingkassarna.

Arkadia och Sötnos är en syn som ingen glömmer, något som garanterat får dina kunder att skratta, höja blicken och att ropa rakt ut.

Sötnos är en garanterad succé på ert arrangemang. När detta radarpar hälsar på besökare skapas allsköns reaktioner. Arkadia och Sötnos minglar och blir fotograferade tillsammans med glada besökare.

YouTube video

DRAKEN SÖTNOS

  • Scenyta: Ingen.
  • Byggtid: 15 minuter, undanskymd yta.
  • Rivtid: 15 minuter, undanskymd yta.

Familjepublik, festivaler, köpcentrum, mässor

  • Mingel pågår ca 30 minuter/pass.
  • Passar alla åldrar och genererar massor med foton.
  • Kan utföras överallt där det går att promenera.

DIGITAL NÄRVARO

Inga andra attraktioner drar till sig så mycket människor med kameror som Sötnos. Du kan vara helt säker på att ditt evenemang hamnar på olika sociala plattformar och får stor synlighet.

ENKELHET

Draken Sötnos är enkel att boka in i ditt arrangemangs schema. Du behöver ingen scen, ljud eller ljus. Arkadia och Sötnos lufsar runt bland besökare.

MOD

Underhållning för barn ska vara mer än skratt. När Sötnos minglar genomgår ofta barnen en spännande utveckling från att de blir en aning rädda, till att de vågar klappa henne och sedan ta en bild med henne. Denna förvandling stärker barnen och deras självkänsla.

10 januari, 2024